Navigáció: Főoldal Karosszéria fóliázás

Karosszéria fóliázás

Karosszériafóliázás, matt, karbon és további autóbevonó fóliák, wrapping - autófóliázás

Audi R8 karosszéria fólázás, autófóliázás, wrappingA LLumar épület- és autóüveg fóliák gyártója jelenleg nem állít elő matt, karbon és egyéb karosszéria fóliázás során használt wrapping vagy autóbevonó design fóliákat. Eddig egyedül a fényezés és kavicsfelverődés elleni PPF (Paint Protection Film) karosszériavédő fólia állt rendelkezésünkre ha autó karosszéria fóliázásról volt szó. A vásárlóinktól olyan visszajelzéseket kaptunk, hogy az a tendencia manapság, hogy nem szívesen költenek vagyonokat egy fényezésre, melynek egyrészt a kivitelezése is kétséges, másrészt ők is gyakran viszonylag rövid időn belül megunják a kívánt színeket. Ugyanakkor nagyon könnyen megesik, hogy egy apróbb koccanás vagy karcolás miatt újra "kéne" fényeztetni az egész autót, hogy ismét visszanyerje eredeti, vagy újonnan szerzett ragyogását.  Erre megoldás a karosszéria fóliázás azaz a wrapping.GrafiWrap wrapping fóliázás A LLumar Magyarország ezen a területen is minőségi szolgáltatást kíván nyújtani partnereinek így Európa egyik vezető autóbevonó fólia gyártójával kötött megállapodása alapján ezen termékeket is kínálja az érdeklődők számára. Részletesebb információt a karosszériafóliázásról és a wrapping autóbevonó fólia termékekről az autófóliázás oldalon talál. Ezeket a fóliákat nagyon széles körben lehet alkalmazni. Gyakorlatilag a mobiltelefonoktól kezdve a vadászgépekig. Persze a leggyakrabban mégis autók fóliázása a célterület.

Autóbevonó anyag textúrák

 

Matt karosszéria fóliázásSzínváltós avagy Kaméleon wrapping


Bőrhatású autócsomagolás

Porsche, Jaguar, Mercedes és Mini karosszéria fóliázás


Audi R8 karosszéria fóliázás


 

Cars & Girls: BMW E93 Wrapping & Mona Ashwald


Egyéb autóbevonás referenciák


Vissza a LLumar Magyarország főoldalára....

A LLumar épület- és autóüveg fóliák gyártója jelenleg nem állít elő matt, karbon és egyéb karosszéria fóliázás során használt wrapping vagy autóbevo

A LLumar épület- és autóüveg fóliák gyártója jelenleg nem állít elő matt, karbon és egyéb karosszéria fóliázás során használt wrapping vagy autóbevonó design fóliákat. Ennek ellenére a LLumar Magyarország ezen a területen is minőségi szolgáltatást kíván nyújtani partnereinek így Európa egyik vezető autóbevonó fólia gyártójával kötött megállapodása alapján ezen termékeket is kínálja az érdeklődők számára. Részletesebb információt a karosszériafóliázásról és a wrapping autóbevonó fólia termékekről a www.autofoliazas.org oldalon talál.

nó design fóliákat. Ennek ellenére a LLumar Magyarország ezen a területen is minőségi szolgáltatást kíván nyújtani partnereinek így Európa egyik vezető autóbevonó fólia gyártójával kötött megállapodása alapján ezen termékeket is kínálja az érdeklődők számára. Részletesebb információt a karosszériafóliázásról és a wrapping autóbevonó fólia termékekről a www.autofoliazas.org oldalon talál.

 

Melyik fólia márkát válasszam?

Melyik fólia márkát válasszam? Számos fólia márka létezik a világon, magát gyártónak valló társaság által kínálva. Néhány fontos ténnyel segítünk eligazodni a kavalkádban.
Tovább ›››

 

Autófóliázás Konfigurátor

LLumar Autófóliázás Konfigurátor Szeretné látni, hogy autója hogyan nézne ki LLumar fóliával?
Póbálja ki a 3D Autófóliázás Konfigurátort.
Tovább ›››

LLumar Magyarország

LLumar Magyarország Ismerje meg a LLumar magyarországi irodájának történetét.
Tovább ›››

 

Kövessen minket - RSS

LLumar Magyarország RSS
Iratkozzon fel hírcsatornánkra, hogy mindig naprakész legyen. Feliratkozom