Ablaküveg fólia, betekintésvédő fólia ablakra

Fólia ablaküvegre, mely komfortossá teszi otthonodat

lakoepulet-ablakfolia-nelkullakoepulet-ablakfoliaval

Nincs is szebb egy napfényes, tágas otthonnál. A nyári kánikulában azonban a hatalmas üvegfelületek akár több fokkal is felmelegíthetik a helyiségeket, ráadásul a kíváncsi szomszédok is beláthatnak. A megoldás a LLumar fólia ablakra: ismerd meg termékeink előnyeit, válaszd ki az igényeidnek megfelelőt és találd meg a legközelebbi hivatalos LLumar kivitelezőt!

Miért előnyös a LLumar hővédő és betekintésvédő fólia ablakra?

Kimagasló hővédelem: a tavasszal és nyáron túl meleg helyiségek nem alkalmasak a pihenésre. Pedig a munkából hazaérve gyakran csak arra vágyunk, hogy egy finom vacsora mellett megbeszélhessük a napi eseményeket és családunkkal közösen pihenhessünk. A LLumar ablaküveg fólia láthatatlan módon nyújt komfortot és segítségével visszaveheted lakótered a tűző napsugaraktól.

Megóv a káros UV sugaraktól: az ultraibolyán túli sugárzás nemcsak a szabad levegőn károsítja a bőröd. Az UV-A és UV-B sugarak az ablakokon is áthatolnak: a LLumar Helios THE80 UV sugárzás védő ablakfólia úgy véd meg a napégéstől és a bőröregedéstől, hogy közben egyáltalán nem befolyásolja az enteriőr szépségét, hiszen teljesen átlátszó. Sőt, még a függönyök, bútorok kifakulását okozó vakító fényt is kizárja a belső térből, hiszen 99%-ban visszaverik az UV sugarakat.

Betekintésvédő fólia ablakra: egyes ablaküveg fólia termékeinkkel könnyedén belátásvédetté is tudod tenni otthonodat. A dekorációs célokra is kiváló tejüveg fólia esztétikus megjelenést biztosít: nem vesz el a helyiség világosságából, de kiszűri a vakító fényt és a kíváncsi tekintetek útjába áll.

Biztonságos ablaküvegek: a LLumar biztonsági fóliával bevont ablaküvegek törés esetén sem balesetveszélyesek, hiszen a fólia egyben tartja az üvegszilánkokat. Másodlagos funkciójuk, hogy a betörésekkel szemben is hatékonyak: a minőségi poliészter fóliával ellátott ablakokat sokkal nehezebb áttörni, mint a hagyományos üvegeket. Nem nyújt 100% védelmet, de jelentősen nehezíti a behatolók dolgát.

Fólia ablaküvegre a nagyobb hőkinttartás érdekében: a fóliázott épületablakok a megfelelő klíma megtartásában is nagy szerepet játszanak. Mivel nem engedik túlmelegedni a helyiségeket, így a klímára is kevesebbet kell költeni és hosszú távon jelentős összegeket spórolhatsz meg.

Fólia árak a LLumar-nál

Az ablaküveg fólia árakat sajnos előzetesen nem lehet meghatározni. Profi kivitelezőink mindig egyedi ajánlatkérés alapján számítják ki az árakat, ami megrendelésenként változó. Az alábbi preferenciák számottevő eltéréseket jelenthetnek a hővédő, UV védő illetve a belátás elleni fólia ár kalkulációja során:

  • A fólia típusa: a LLumar lakóépület és középület fóliáinak napenergia elnyelése, fényvisszaverése és fényáteresztése is különböző. A teljesítményadatok függvényében egyes fóliák négyzetméter ára eltérhet.
  • A fóliázni kívánt felület nagysága: kivitelezőink négyzetméter alapon kalkulálják az árakat. Egy-egy kisebb ablak vagy terasz üvegezése alacsonyabb költséggel is elvégezhető, de egy nagy irodaház magasabb anyagi vonzatot fog jelenteni a kivitelezési idő és az anyagköltség miatt is.

Ha felkeltettük érdeklődésedet egy komfortos otthon, iroda vagy középület iránt, akkor vágj bele te is az épület fóliázásába: vedd fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos LLumar kiviteleződdel!