Biztonsági fólia, betörésgátló fólia

Extra védelem a családod, otthonod, céged számára

A vastag, optikailag tiszta poliészterfólia alapanyagokból gyártott biztonsági fólia hatásos védelmet nyújt üvegtörés esetén. Lakóépületek és közületek ablakain is egyaránt hatékony a balesetek esetén szétszóródó üvegszilánkokkal szemben. A LLumar betörésgátló fólia megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak, így bizonyos lehetsz benne, hogy olyan terméket választasz, ami hatékony: keresd profi kivitelezőinket!

LLumar biztonsági fólia üvegre: miért érdemes ezt a fóliatípust választani?

Védelmet nyújt üvegtörés esetén: a biztonsági üvegfólia legnagyobb előnye, hogy az üvegfelület betörése esetén egyben tartja a szilánkokat. Vihar során nem ritka, hogy ágak törnek le a nagy erejű szélfújás miatt és néhány másodperc alatt is megtörténhet egy váratlan baleset. Vagy gondolj csak arra, hogy nyáron a családoddal fociztok az udvaron és véletlenül kirúgjátok az ablaküveget. A LLumar biztonsági fóliatípusa ilyen esetekben is megvéd a sérülésektől és a szilánkok szétszóródásától.

Üvegajtóra és ablakra is felszerelhető: profi kivitelezőgárdánk ablakokra, beltéri üvegajtókra és erkélyajtókra is fel tudja applikálni a fóliákat. Termékeink így kifejezetten nagy üvegfelszíneken is megfelelőn működnek és nemcsak az ablakok esetében alkalmazhatók hatékonyan. Ha neked is fontos, hogy a teraszra nyíló magas üvegablakok védettek legyenek, akkor optikailag teljesen átlátszó fóliáink jelenthetik a megoldást.

MABISZ által jóváhagyott biztonsági fólia ablakra: a biztonsági fóliák esetében az is hozzátesz a minőséghez, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége által elismert legyen a termék. A kedvezőtlen besorolású biztonsági üvegfóliák esetében a biztosító nem fedezi a vihar, netán betörés okozta károkat. A LLumar biztonsági termékek kiválóságát kiemelkedő nemzetközi teszteredményeink alapján a MABISZ sem vonja kétségbe: így te is MABISZ minősítéssel ellátott fóliával védheted meg szeretteidet és otthonodat.

Hivatalos és vizsgázott partnerek szerelik fel: ablakfóliázás szolgáltatásunk megvásárlásával egyben szakértő telepítést is megvásárolsz. Szerződött partnereink több éves gyakorlattal rendelkeznek, ezért mindig pontosan és szakszerűen helyezik fel a nagy körültekintést igénylő fóliákat is. Magyarország egész területén elérhetők kivitelező partnereink, Neked csak meg kell találnod a hozzád legközelebbi LLumar kivitelezőt.

Betörésgátló fólia: a betörés veszélye egyaránt fenyeget mindenkit. Értékeid, vagyontárgyaid és lakóhelyed épsége kifejezetten nyáron, a nyaralási időszakban vannak kitéve a betörők garázdálkodásának. A prémium záras ajtók és riasztóberendezések mellett betörésvédő fólia alkalmazásával is tehetsz a biztonságért. A LLumar biztonsági üvegfóliákkal ellátott ablakok és ajtók sokkal nehezebben törhetők be. A fólia ugyanis feszesen egyben tartja a szilánkokat, még erőteljes behatolás esetén is. Alábbi videónkon élő tesztet is láthatsz a biztonsági fóliáink erősségéről: 

Betörésgátló fólia ár, betörés elleni fólia árak

Legyen szó egy családi házról, nyaralóról vagy belvárosi lakásról, pontos árajánlatot csak személyes felmérést követően tudunk adni:

  • Látnunk kell a fóliázandó felület méretét: az árakat elsősorban az befolyásolja, hogy hány ablakot és ajtót (pontosan mekkora négyzetméternyi felületet) szeretnél fóliázni. Kivitelezőink általában négyzetméter áron dolgoznak, és ehhez mindenképp személyes felmérésre van szükség elsősorban.
  • Az ablakok elhelyezkedése: ha egy ablakhoz nehezen lehet hozzáférni, vagy túl magasan helyezkedik el, akkor ez többletköltségeket jelenthet a kivitelezés során.

Felkeltettük érdeklődésedet szilánkmentesítő fóliáink iránt? Akkor vedd fel a kapcsolatot a Te LLumar kiviteleződdel!

A LLumar biztonsági fóliák számos nemzetközi teszteredménnyel és a MABISZ minősítésével is rendelkeznek, melynek megléte kedvezőbb biztosítási besorolást jelenthet lakóépületek esetén is.

MABISZ által minősített termék