Biztonsági fóliák az otthonod védelmére

Extra védelem a családod és otthonod számára

Biztonsági fóliák az otthonod védelmére

Balesetek vagy akár egy vihar is betörheti az ablakot, a szétszóródó üvegszilánkok akár súlyos sérülést vagy károkat okoznak otthonodban. Ennek a kockázata jelentősen csökkenthető a LLumar biztonsági fólia segítségével.

A vastag, minőségi poliészterfólia-alapanyagok felhasználásával gyártott, üvegfelületekre szerelhető LLumar biztonsági fólia egy optikailag tiszta és mégis hatásos védelmet nyújt üvegtörés esetén. Így a balesetek bekövetkezése jelentősen csökkenthető, valamint az erőszakos behatolások valószínűsége is alacsonyabb, mivel az üveget nem lehet a megszokott gyorsasággal áttörni.

A LLumar biztonsági fóliák megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak, így bizonyos lehetsz benne, hogy olyan terméket választasz, ami hatékony. Mindemellett a teljesen víztiszta típusok egyáltalán nem látszanak az üvegen.

A LLumar biztonsági fóliák számos nemzetközi teszteredménnyel és a MABISZ minősítésével is rendelkeznek, melynek megléte kedvezőbb biztosítási besorolást jelenthet lakóépületek esetén is.

MABISZ által minősített termék