Dekor fólia a LLumartól

Esztétikus és megfizethető. Kreatív és funkcionális. Feltűnő és láthatatlan.

beltéri öntapadós dekor fólia ajtóra

A modern térelválasztás napjainkban öntapadós dekor fólia használatával is megvalósítható. A LLumar tervezői nagy figyelemmel alkották meg a különböző mintázatú beltéri fólia termékeket, hogy azok a legkülönlegesebb elvárásoknak és ötleteknek is megfeleljenek. Tartós dekorációs termékeink segítségével könnyedén egyedivé alakíthatod az üvegfelületeket: találd meg a legközelebbi hivatalos LLumar fóliakivitelezőt!


Miért előnyös a LLumar dekor fólia?

Stílusos térelválasztás: a matt tejfehér, mintás és a színezett dekorációs fóliamegoldások egyszerre látványosak és bele is olvadnak a térbe. Ha te is észrevétlenül, mégis esztétikusan szeretnéd a nagy üvegfelületeket díszíteni, akkor a dekor fólia kiváló megoldás erre.

Rendkívül tartósak: a LLumar tejüveg fólia egy speciális ragasztóanyaggal van ellátva, ami egyszerre teszi lehetővé a könnyű applikálást és a magasfokú időtállóságot. A fóliák szélei nem fognak elválni az ablakok illetve ajtók üvegétől, valamint a speciális karcálló rétegnek köszönhetően a külső hatások sem hagynak nyomot a felületén.

Funkciót ad az üvegfelületeknek: a nagy üvegajtók és ablakok ugyan magukban is a térelválasztóként funkcionálnak, de matt fóliák segítségével nagymértékben növelhető hatékonyságuk. A LLumar öntapadós dekor fólia belátásvédelemmel ruházza fel az üvegfelületeket, hogy az erőteljes fényt és a kíváncsi tekinteteket távol tartsa.

Esztétikussá tehetők a belső terek: a különböző belsőépítészeti stílusokhoz más és más megoldások alkalmazhatók belátásvédelemre. A modern és minimalista hangulathoz kiváló a tejüveg fólia és a különböző színeket, mintákat is bátran variálhatod. Tekintsd meg katalógusunkat további ötletekért!

Egyedi beltéri megoldás: a LLumar színes dekorfóliákból újabb árnyalatot kaphatunk, ha egymásra helyezzük őket. Az alapszínekből így könnyedén kialakíthatod a saját elképzelésed szerinti teljesen új dizájnt. Ha pedig a különböző felületekkel és mintákkal szeretnél egyedi hatás elérni, akkor kombináld őket a fény kizárása, fókuszálása érdekében.

Kiknek ajánljuk a LLumar dekor fólia típusokat?

  • Irodákba térelválasztásra: a rengeteg üvegfelület olykor kellemetlenséget is jelenthet munka közben, hiszen nehéz úgy elvonulni egy személyes megbeszélésre, ha mások is belátnak a tárgyalóba. A dekor fólia kiváló megoldás belátásvédelemre, ha nincs lehetőségünk jobban elszeparálni egymástól a helyiségeket. Nemcsak költséghatékony és tartós megoldás, de egyszerű a telepítése is, ezért bármikor le lehet cserélni, ha új dizájnra vágyunk.
  • Orvosi rendelők ajtajára: az egészségügyi helyiségekben rendkívül fontos a megfelelő higiénia betartása. A LLumar dekor fóliával belátásvédetté tett ajtók, ablakok esetében is alkalmazhatók a rendelőkben, kórházakban megszokott fertőtlenítők. A tisztítószerek nem hagynak nyomot a fóliákon és a minőségüket sem rontják.
  • Családi otthonokba: természetesen akkor is érdemes kipróbálnod a LLumar öntapadós dekor fólia termékeket, ha otthonodban szeretnél diszkrét üvegfelületeket varázsolni. A tejüveg fólia matt felülete kiváló például akkor is, ha kisgyerek vannak a családban, ugyanis az ujjlenyomatok egyáltalán nem látszanak meg rajta.

Homokfúvott fólia: modern kinézet, maximális védelem

A homokfúvott fólia egyre nagyobb népszerűségnek örvend a vásárlók körében. Ez többek között a korszerű dizájnnak köszönhető, amivel egyedivé és elegánssá lehet tenni a belső tereket.

Dekor fólia üvegre: költséghatékony és egyszerű megoldás

A homokfúvott fólia másik nagy előnye, hogy sokkal könnyebben karbantartható és olcsóbb is, mint a homokfúvott üveg, így nem kell nagy összeget költeni üvegcserére. Ez az irodában és a lakásban is tökéletes megoldás lehet, mivel bármilyen felületre felhelyezhető. Egyik formája az opál fólia, amelyet belátásgátló tulajdonsága miatt gyakran szoktak használni fürdőszobákban a zuhanyzó üveg ajtajára vagy ablakokra is. Ez azt jelenti, hogy nem lehet átlátni rajta, így a magánszféra egyszerűbben tiszteletben tartható. Akkor is alkalmazható, ha az épület nem a legszebb kilátással rendelkezik: az opál fólia segítségével könnyen meg lehet szüntetni a nem kívánatos látványt.

Dekor fólia ablakra: válaszd hivatalos kivitelezőinket!

A LLumar fóliák nemcsak kiváló anyaguk miatt tartósak akár 8-10 éven át. Időtállóságuk annak is köszönhető, hogy az általunk képzett profi kivitelezők végzik el a telepítésüket.

Ahogy az ablakfóliák felrakásáról írt blogbejegyzésünkben is írtuk, nemcsak szappanos víz szükséges a dekorációs fóliák felapplikálásához. A LLumar munkatársai a legnagyobb szakértelemmel, valamint a te igényeidet figyelembe véve végzik el a fóliák telepítését, szerte az országban. Folyamatosan bővülő kivitelezőhálózatunk bármely megyében a rendelkezésedre áll.

Dekor fólia ablakra: a hivatalos LLumar partnerek megvalósítják elképzeléseidet, találd meg a legközelebbi profi kivitelezőt!

A LLumar dekor fóliái segítségével saját ízlésednek megfelelően alakíthatod üvegfelületeid. Légy kreatív! Csak a képzeleted szabhat határt! Próbáld ki a dekor fólia konfigurátort!

További előnyök ablakfóliával

LLumar garanciás feltételek

Garancia és Kivitelezés

A LLumar épületfóliák felszerelése hivatalos és vizsgázott partnerek által történik, a termékek gyári garanciával rendelkeznek.

További információ
Esettanulmányok és referenciák
Map Pin

Kivitelezők az Ön közelében

A hivatalos LLumar fóliázók tapasztalt csapata garancia a minőségre.

További információ