Dekor fólia a LLumartól

Esztétikus és megfizethető. Kreatív és funkcionális. Feltűnő és láthatatlan.

A modern térelválasztás napjainkban öntapadós dekor fólia használatával is megvalósítható. A LLumar tervezői nagy figyelemmel alkották meg a különböző mintázatú beltéri fólia termékeket, hogy azok a legkülönlegesebb elvárásoknak és ötleteknek is megfeleljenek. Tartós dekorációs termékeink segítségével könnyedén egyedivé alakíthatod az üvegfelületeket: találd meg a legközelebbi hivatalos LLumar fóliakivitelezőt!

Miért előnyös a LLumar dekor fólia?

Stílusos térelválasztás: a matt tejfehér, mintás és a színezett dekorációs fóliamegoldások egyszerre látványosak és bele is olvadnak a térbe. Ha te is észrevétlenül, mégis esztétikusan szeretnéd a nagy üvegfelületeket díszíteni, akkor a dekor fólia kiváló megoldás erre.

Rendkívül tartósak: a LLumar tejüveg fólia egy speciális ragasztóanyaggal van ellátva, ami egyszerre teszi lehetővé a könnyű applikálást és a magasfokú időtállóságot. A fóliák szélei nem fognak elválni az ablakok illetve ajtók üvegétől, valamint a speciális karcálló rétegnek köszönhetően a külső hatások sem hagynak nyomot a felületén.

Funkciót ad az üvegfelületeknek: a nagy üvegajtók és ablakok ugyan magukban is a térelválasztóként funkcionálnak, de matt fóliák segítségével nagymértékben növelhető hatékonyságuk. A LLumar öntapadós dekor fólia belátásvédelemmel ruházza fel az üvegfelületeket, hogy az erőteljes fényt és a kíváncsi tekinteteket távol tartsa.

Esztétikussá tehetők a belső terek: a különböző belsőépítészeti stílusokhoz más és más megoldások alkalmazhatók belátásvédelemre. A modern és minimalista hangulathoz kiváló a tejüveg fólia és a különböző színeket, mintákat is bátran variálhatod. Tekintsd meg katalógusunkat további ötletekért!

Egyedi beltéri megoldás: a LLumar színes dekorfóliákból újabb árnyalatot kaphatunk, ha egymásra helyezzük őket. Az alapszínekből így könnyedén kialakíthatod a saját elképzelésed szerinti teljesen új dizájnt. Ha pedig a különböző felületekkel és mintákkal szeretnél egyedi hatás elérni, akkor kombináld őket a fény kizárása, fókuszálása érdekében.

Kiknek ajánljuk a LLumar dekor fólia típusokat?

  • Irodákba térelválasztásra: a rengeteg üvegfelület olykor kellemetlenséget is jelenthet munka közben, hiszen nehéz úgy elvonulni egy személyes megbeszélésre, ha mások is belátnak a tárgyalóba. A dekor fólia kiváló megoldás belátásvédelemre, ha nincs lehetőségünk jobban elszeparálni egymástól a helyiségeket. Nemcsak költséghatékony és tartós megoldás, de egyszerű a telepítése is, ezért bármikor le lehet cserélni, ha új dizájnra vágyunk.
  • Orvosi rendelők ajtajára: az egészségügyi helyiségekben rendkívül fontos a megfelelő higiénia betartása. A LLumar dekor fóliával belátásvédetté tett ajtók, ablakok esetében is alkalmazhatók a rendelőkben, kórházakban megszokott fertőtlenítők. A tisztítószerek nem hagynak nyomot a fóliákon és a minőségüket sem rontják.
  • Családi otthonokba: természetesen akkor is érdemes kipróbálnod a LLumar öntapadós dekor fólia termékeket, ha otthonodban szeretnél diszkrét üvegfelületeket varázsolni. A tejüveg fólia matt felülete kiváló például akkor is, ha kisgyerek vannak a családban, ugyanis az ujjlenyomatok egyáltalán nem látszanak meg rajta.

A hivatalos LLumar partnerek megvalósítják elképzeléseidet: találd meg a legközelebbi profi kivitelezőt!

A LLumar dekor fóliái segítségével saját ízlésednek megfelelően alakíthatod üvegfelületeid. Légy kreatív! Csak a képzeleted szabhat határt! Próbáld ki a dekor fólia konfigurátort!

További előnyök ablakfóliával