Hővédő és fényvédő ablakfólia

Tartsd kordában a napsugárzást és tedd biztonságosabbá otthonod a LLumar ablakfóliákkal!

Az ablakok minden épületnek fontos részei, hiszen beengedik a fényt és kilátást biztosítanak. Sajnos számos problémát is okoznak, mint a zavaró ragyogás, hőmérséklet-növekedés vagy hőgyarapodás, magas energiaköltségek, berendezési tárgyak fakulása. A LLumar ablakfóliák segíthetnek e problémák kontrollálásában, sőt növelik a komfortérzetet és csökkentik az energiaköltségeket.

Az ablakok fontos szerepet játszanak a hő és az energia szabályozásában. Egy háztartás energiaköltségeinek közel 30%-a elpazarolt energiából adódik, amit a hőveszteség és a hőgyarapodás okoz a kezeletlen normál üvegszerkezetek esetén. A LLumar épületfóliák segíthetnek a fűtési és hűtési költségek csökkentésében, a napenergia visszaverésével és a belső hő megtartásával.

Nyisd fel a zsalukat, függönyöket és egyéb árnyékolókat, ereszd be a napfényt! A LLumar épületfóliák akár 87%-kal csökkentik a fény káprázó hatását, így könnyebben nézhetsz tv-t vagy dolgozhatsz számítógépeden. Továbbá, mivel a LLumar ablakfólia termékek többféle árnyalatban is elérhetők, így nem zavarják a kilátást és a neked legmegfelelőbb megjelenést biztosítják.

A LLumar fóliák segítenek a lakótér nyári felmelegedésének mérséklésében, csökkentik a zavaró fényt és védelmet nyújtanak Önnek és családjának a káros UV-sugarak ellen, valamint az összetört üveg okozta sérülésekkel és károkkal szemben.

További előnyök ablakfóliával