A professzionális autófóliázás kellemesebbé teheti az utazást.

autofolia_02autofolia_01_0

Az autófóliázás tetszetős megjelenést biztosít autódnak, de védelmi szempontból sem elhanyagolható. A LLumar autófólia komfortérzetet és biztonságot nyújt az utakon. Magyarországon több mint 80 partnerünk áll rendelkezésedre, ha te is egy magasabb szintre szeretnéd emelni az autózást UV védő és karcálló ablakfóliákkal: ismerd meg a LLumar fóliák előnyeit!

A LLumar autófólia előnyei :

  1. Csökkenti a vakító fényt: autózás közben a tűző napfény igencsak kellemetlen tud lenni. A hátul ülő utasok számára jelentősen csökkenthetők ezek a tényezők sötétített autó ablakfólia használatával. A vezetőülés melletti üvegekre pedig speciális AIR fóliasorozatunk alkalmas, mely 70 százalékos fényáteresztő képességgel rendelkezik, ugyanakkor remekül véd a hőtől. Ha nem vagy biztos a fóliázás szabályaiban, fordulj bármely helyi hivatalos LLumar kivitelezőnkhöz.
  2. Csökkenti a hőmérsékletet: sokkal hatékonyabban lehet az autód klímáját használni, ha kívülről is távol tartod a forró napsugarakat. Az autófóliázás ezért akkor is remek megoldás, ha a forróságot szeretnéd távol tartani az utastértől.
  3. Megvéd a káros UV sugaraktól: a hivatásos sofőrök, teherautóvezetők és kifejezetten a csecsemők egészségére káros az autók ablakán betűző napfény, de a ritkábban autózó embereknek is hasznára válik az extra védelem. A LLumar autó fóliázás segít az ultraibolya sugárzás kiszűrésében, ami bőrégést és felnőttkori bőrrákot okozhat. A megfelelő vezetési viszonyok biztosítása mellett az egészséged megőrzéséhez is hozzájárulnak prémium termékeink.
  4. Metalizált hővédő fóliák: a LLumar metalizált hővédő fóliák, mint a LLumar Comfort valamint az ATR sorozat sokkal jobb hőkinttartással rendelkeznek, mint a sima sötétített változatok. Extra védelemért keresd speciális termékeinket!
  5. Teljesen karcmentesek maradnak: a karosszéria fóliákhoz hasonlóan az autóablak fóliákat is levédett technológiánkkal tartósabbá tesszük, hogy a mindennapi használat mellett makulátlanok maradjanak, és ne látszódjon meg rajtuk az ablak gyakori fel- és leengedése.
  6. Baleset esetén védi az utasokat: a LLumar autófólia még törés, esetleg ütközés esetén is egyben tartja a szélvédőt és az ablaküveget, hogy a szilánkok ne okozzanak sérülést az utasoknak.

Felkeltette érdeklődésed az LLumar autófóliázás? Vedd fel a kapcsolatot egy közeli kivitelezővel!

Miért válaszd a LLumar autófóliázást?

Valódi minőség: a gyengébb színvonalú fóliák sajnos 1-2 éven belül tönkremennek és nem látják már el azokat a funkciókat, amiért felkerültek az ablakra. A kifakult és meggyengült fólia nem véd az erőteljes napsütéssel szemben és az UV sugarakat sem szűri. Tudjuk, milyen nehéz megbízható márkákat találni: fólia útmutató oldalunkon részletesen is összegyűjtöttük azokat az adatokat, melyek bizonyítják a LLumar autó fóliázás előnyeit és kiváló minőségét.

Kocsi fóliázás színstabil termékekkel: fóliáinkat egy különleges eljárással színezzük, ugyanis a poliészter natúr fóliát forró folyadékkeverékbe mártjuk, hogy a fólianyag teljesen elnyelje a festéket. Autófóliáink a korszerű mélyszínezéses technológiának köszönhetően egyenletes sötétítést biztosítanak autódnak és évek múltán sem fakulnak ki az olcsóbb alternatívákkal ellentétben.

Országos kivitelező hálózat: az összes nagyobb magyarországi településen elérhetők szerződött partnereink, akiknél megtalálhatók a LLumar autófóliák.

Szeretnéd megtapasztalni a LLumar autófólia előnyeit? Vedd fel a kapcsolatot egy közeli kivitelezővel!