Miért hagynád, hogy a meleg és a vakító fény elrontsa az utazás élményét?

Tedd a legközelebbi utazást kellemesebbé a LLumar autófóliák segítségével!

Védd meg szeretteid a hőségtől autófóliával

Nem titok, hogy az autó utastere jelentősen felmelegedhet, de van megoldás!

A meleg, nyári hónapok alatt úgy tűnik, nincs menekvés a perzselő napsugarak elől, még az autónkban sem. Amint beülünk, bekapcsoljuk a klímát, ami a maximumon dolgozik, és ráadásul a vakító fény is zavaró lehet – akár télen is.

A LLumar autófóliák mindezt orvosolhatják. Csökkenthetik az autó belső felületeinek hőmérsékletét akár 6 °C-kal. A káros UV-sugarak 99%-át kiszűrik a LLumar autófóliák, így jelentősen csökkentik a fakulást vagy az UV okozta betegségek, mint például a bőrrák kialakulásának valószínűségét. Mindemellett a színezett autófóliák csökkentik a vakító fényt és így a szem megerőltetését is mérséklik.

A LLumar autófóliák kínálatából különböző árnyalatokat választhat, a teljesen sötéttől – mely a belátás ellen is véd – a közel láthatatlanig, mely akár az előírásoknak megfelelően, az első ablakokra is felszerelhető. Tedd kellemesebbé az utazást LLumar autófóliákkal! A LLumar fóliák az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány által elismert termékek.

British Skin Foundation Logo
Skin Cancer Foundation logo

A LLumar autófóliák jelentősen csökkenthetik az utastér hőmérsékletét, így kellemesebb utazást biztosítanak és a klíma terhelését is csökkentik.

További előnyök autófóliával

LLumar garanciás feltételek

Garancia és Kivitelezés

A LLumar épületfóliák felszerelése hivatalos és vizsgázott partnerek által történik, a termékek gyári garanciával rendelkeznek.

További információ
Map Pin

Kivitelezők az Ön közelében

A hivatalos LLumar fóliázók tapasztalt csapata garancia a minőségre.

További információ
Autófólia jogi szabályozása

Sötétítő fólia: melyek az autófóliázás szabályai? | LLumar

Az autófóliák használata nemzetileg szabályozott. Ismerd meg a vonatkozó előírásokat és az autód fóliázásának szabályszerű lehetőségeit!

További információ