Védd meg autód fényezését!

Láthatatlan, időtálló védelem

Védd meg autód fényezését kavicsfelverődés-védő fóliázással

Az első karcolás fáj a legjobban! Spórold meg ezt az érzést és védd meg autód fényezését a LLumar öngyógyuló karosszéria fóliával!

A LLumar karosszéria fólia (PPF) megvédi autód fényezését a felverődő kövektől, bogaraktól és az elhasználódástól. A kimondottan autóra tervezett, víztiszta flexibilis fólia megvédi a rongálódásnak legjobban kitett felületeket, úgymint a motorháztetőt, tükröket, lökhárítókat. Mindezt anélkül, hogy bármilyen változtatást kellene végezni az autón, szemben más, hasonló védelmet nyújtó termékekkel.

Védd meg befektetésed és előzd meg, hogy szükség legyen drága javításokra és újrafényezésre. Az ápolás egyszerű: csak szokás szerint rendszeresen mosd le és időnként políroztasd autód. Ez a láthatatlan és időtálló termék kimagasló védelmet nyújt és nincs káros hatással az autó eredeti fényezésére.

A LLumar öngyógyuló karosszéria fóliákat úgy fejlesztették ki, hogy ne sárguljanak be, ne töredezzenek vagy hólyagosodjanak fel, hanem garantáltan tartsák meg eredeti megjelenésüket, amennyiben a felszerelést hivatalos LLumar kivitelező végezte.

A láthatatlan védelem előnyei:

öngyógyuló rétegvédelem a sérülések ellenteljesen átlátszó
ellenálló a koszolódással szembenvíztaszító felületgyártói garancia *

Ott véd, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Autótípusonként eltérhetnek a fóliázható felületek. Természetesen lehetőségünk van akár az autó teljes karosszériavédő fóliázására is. Részletekért keresse fel helyi LLumar partnerünket!

* Garanciális információk feltételeiről és további részleteiről érdeklődjön a helyi LLumar forgalmazónál!

A LLumar karosszéria fólia telepítését kifejezetten ajánljuk teljesen új autók esetében is, hiszen így a kezdetektől megóvhatja a gyári fényezést.

További előnyök autófóliával

LLumar garanciás feltételek

Garancia és Kivitelezés

A LLumar épületfóliák felszerelése hivatalos és vizsgázott partnerek által történik, a termékek gyári garanciával rendelkeznek.

További információ
Map Pin

Kivitelezők az Ön közelében

A hivatalos LLumar fóliázók tapasztalt csapata garancia a minőségre.

További információ
Autófólia jogi szabályozása

Sötétítő fólia: melyek az autófóliázás szabályai? | LLumar

Az autófóliák használata nemzetileg szabályozott. Ismerd meg a vonatkozó előírásokat és az autód fóliázásának szabályszerű lehetőségeit!

További információ