Autófólia a káros UV-sugarak ellen

A LLumar autófóliák kiszűrik a káros UV-sugarakat, ezzel segítenek a bőrrák kialakulásának megelőzésében.

UV védelem autófóliázással

Tudta, hogy azoknál, akik sokat vezetnek, nagyobb a bőrrák kialakulásának esélye a testük bal oldalán?

Egy tudományos tény, amire sokan nem is gondolnak: Az ritkán fordul elő, hogy az autó üvegein keresztül bőrünk leég, a bőrrák kialakulását és a bőr öregedését gyorsító UVA-sugarak azonban akadály nélkül érik bőrünket az üvegen át is.Az UVA-sugarak okozta károsodások összeadódnak, mivel a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, és így képesek azonnal látható változás nélkül gyorsítani a bőr öregedését vagy akár a bőrrák kialakulását. Tanulmányok kimutatták, hogy azok körében, akik sokat vezetnek, a bőrrák kialakulása sokkal valószínűbb a test bal oldalán, mely, még ha üvegen keresztül is, de jobban kitett az UV-sugaraknak.

Miért kockáztat, ha könnyedén védekezhet? A LLumar autófóliák a káros UV-sugarak több mint 99%-át visszaverik. Többek között ezért is ajánlja az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány a fóliákat mint hatásos megelőzési eszközöket.

British Skin Foundation Logó
Skin Cancer Foundation Logó

Tudjon meg többet arról, hogyan védekezhet az UV sugarak ellen a LLumar autófóliák segítségével. www.uvfolia.hu

Mérések alapján kimondható, hogy az autók gyárilag sötétített üvegei nem védenek jelentősebben az UV-sugaraktól, mint az egyszerű színtelen üvegek. Ezen ok miatt a gyárilag sötétített autóüvegek fóliázása is javasolt az UV-védelem biztosítása érdekében.

További előnyök autófóliával

LLumar garanciás feltételek

Garancia és Kivitelezés

A LLumar épületfóliák felszerelése hivatalos és vizsgázott partnerek által történik, a termékek gyári garanciával rendelkeznek.

További információ
Map Pin

Kivitelezők az Ön közelében

A hivatalos LLumar fóliázók tapasztalt csapata garancia a minőségre.

További információ
Autófólia jogi szabályozása

Autófóliázás szabályai | Ismerd meg a magyar jogszabályokat!

Az autófóliák használata nemzetileg szabályozott. Ismerd meg a vonatkozó előírásokat és az autód fóliázásának szabályszerű lehetőségeit!

További információ