LLumar

UV fólia autóra

Ritkán gondolunk arra, hogy a nap káros ibolyán túli sugarai vezetés, utazás közben is érik a bőrünket. Az UV-A és UV-B sugárzás ellen azonban hatékonyan védekezhetünk UV fólia használatával: ismerd meg a LLumar termékek előnyeit és kérj ajánlatot hivatalos kivitelezőinktől!

Miért válaszd a LLumar UV fólia védelmet?

  1. Megelőzheted a bőrrák kialakulását: kevesen tudják, hogy az ablaküvegek – így az autó ablakai is – csak az UV-B sugarakat szűrik meg. Ezért lehetséges, hogy az autóban nehezebb leégni a naptól, mint a szabad levegőn. A LLumar UV védő fólia a bőrrák megjelenéséért felelős UV-A sugarak ellen is hatékony védelmet jelent. Kínálatunkban színezett és teljesen fényáteresztő termékeket is megtalálsz. Ez azt jelenti, hogy a vezetőülés melletti ablakokat és a szélvédőt is elláthatod magas fokú fényvédelemmel (átlátszó UV fólia). Pontos információkat a helyi LLumar kivitelező csapatodtól is megtudhatsz.
  2. Hővédő és UV védő fólia egyben: a nyári kánikulában nem a legkellemesebb autózni. Útközben és parkolásnál is hamar fel tud melegedni a jármű utastere. Te is biztosan tapasztaltad már a forró ülések és berendezések kényelmetlenségét. Fóliatermékeink között a LLumar Lati, Avantgarde, Helios illetve a szuper prémium minőségű Stratos sorozat is magas hőkinttartó képességűek. Autód klímáját is eredményesebben tudod használni, ha kívülről távol tartod a napsugarakat, így nem utolsó sorban feleslegesen elpazarolt energiát is megspórolsz. 
  3. Hosszútávú megoldás és minőség mellett döntesz: a LLumar termékek hosszú évekre nyújtanak átfogó védelmet. Levédett, modern gyártástechnológiánknak köszönhetően fóliáink nagyon strapabírók és nehezen karcolódnak.
  4. Hatalmas kivitelezői hálózattal rendelkezünk: szakértő, óriási csapatunknak köszönhetően Magyarország minden megyéjében jelen vagyunk. Sőt, autófóliázás mellett ablaküveg fóliák terén is választhatsz partnereinknél, melyek UV védelmet is jelentenek. Keresd a hivatalos LLumar kivitelezőt, ha neked is fontos a pontos, buborékmentes telepítés és az extrém tartósság!
  5. Az UV üvegfólia védelmet nyújt a hátsó ülésen utazó gyerekeknek: a kisgyerekeknek, de főként a kisbabáknak rendkívül érzékeny a bőre. Akkor is könnyedén megpirulhat az arcuk, kezük, ha csak rövid időre éri őket erőteljes napsugárzás. Ha te is gyakran autózol gyermekeiddel, akkor érdemes olyan fóliát választanod autófóliázás során, mely UV védelmet is jelent utasaid számára. Ebből a videóból többet is megtudhatsz arról, hogy is védik a LLumar fóliák a babákat az autóban:

Mennyibe kerül az UV védő fólia egy teljes járműre?

A pontos árakat előre sajnos nem tudjuk megosztani, hiszen minden fóliázási projekt más. A végső költségeket az alábbiak határozzák meg:

  • A felhasznált fólia mennyisége: mivel kivitelezőink általában négyzetméter alapon számolják fel az anyagköltséget, ezért egy kisebb és egy nagyobb autó esetében más lesz a számítás végeredménye. Továbbá, ha te minden ablakot el szeretnél látni fényvédelemmel, akkor ez is többletet fog jelenteni.
  • A fólia típusa: egyes LLumar termékek ára magasabb. Vedd figyelembe, hogy fóliáink sorozatonként más tudással rendelkeznek és a profibb termékek magasabb anyagi vonzatot jelentenek.

 

Felkeltettük érdeklődésedet a prémium UV szűrő fóliák iránt? Akkor találd meg néhány kattintással a hozzád legközelebbi LLumar partnerünket!