Hugh Jackman újra legyűrte a bőrrákot!

A 2017-es Berlinale-n debütált Hugh Jackman főszereplésével készült „Logan” című film. A premieren maga a színész is megjelent, sebtapasszal az orrán. Jackmant 2013 óta már 6. alkalommal kezelték a bőrrák egyik leggyakoribb formájával: bazális karcinómával. Hála a folyamatos ellenőrzéseknek, az időben észlelt bazálsejtes karcinóma gyógyulási esélyei nagyon jók.

Hugh Jackman a Bernilane-n

A színész közösségi oldalán tette közzé ezt a fotót, és egyúttal figyelmezteti követőit a napfényvédő szerek rendszeres használatára.

A káros UV sugarak nem alszanak téli álmot, egész évben ki vagyunk téve veszélyeinek. Gyermekeink védelme a legfontosabb, hiszen bőrük sokkal kevésbé ellenálló a káros sugarakkal szemben. Az UV sugarak kumulatív hatása miatt, minél nagyobb mértékben sérült az ember bőre gyermekkorban, annál nagyobb az esélye felnőtt kori elváltozás kialakulásának.

Előzzük meg a bajt!

Zárjuk ki az UV sugarakat otthonunkból és a családi autóból! A LLumar fóliák minimum 99%-os mértékben visszaverik az UV sugarakat. Számos előnye és tulajdonsága mellett az ablakfólia biztonságot nyújt a láthatatlan UV sugarakkal szemben.

További információk az UV védelemről: