Karosszériavédelem télen

A megfelelő téli felkészítés elengedhetetlen az autók állagmegóvása érdekében. A nyári gumik lecserélése télire, és a téli szélvédőmosó folyadék használata a legalapvetőbb dolgok közé sorolható. Mire figyeljünk még télen?

Télen több figyelmet igényel az autók karosszériája is. Egy apró kavics is képes a kasztni fényezését olyan szinten rongálni, hogy a sérült részre került útszóró só miatt meginduljon a korrózió. Egy sérült karosszéria elem miatt sokat csökkenhet egy autó értéke, és nem utolsó sorban az adott elem szilárdsága, ezáltal az autó biztonsága is.

Hogyan védjük meg a karosszériát?

Léteznek átmeneti megoldások, felület kezelések, de tartós és erős fizikai védelmet nem képesek biztosítani. A LLumar PPF (Paint Protection Film – Karosszériavédő Fólia) kifejezetten az autók karosszériájának, fényezésének védelmére lett kifejlesztve. A jelenlegi csúcsminőségű fólia, a LLumar Platinum karosszériavédő fólia egy komoly továbbfejlesztés eredménye. A fejlesztést a LLumar fóliák előállítójának, – a világ egyik legnagyobb vegyipari gyártója – az Eastman Chemical Company amerikai mérnökei végzik.

A Platinum védőfólia a piacon egyedülálló módon 10 év garanciaidővel rendelkezik, ami a minőségi alapanyagoknak, és a legkorszerűbb gyártóberendezéseknek köszönhetően többszöröse más védőfóliákéhoz képest.

A Platinum fólia víztaszító képességének köszönhetően sokkal könnyebben tisztítható, távol tartja a szennyeződéseket, láthatatlan védőpajzsként funkcionál. Ellenáll a kavicsok, bogarak okozta sérüléseknek, sőt a karcok hő hatására nyom nélkül eltűnnek a speciális öngyógyuló felületről.