SEMA Show 2016

Mi is az a SEMA Show?

Maga a show gyakorlatilag az autóiparhoz kapcsolódó speciális kiegészítő termékek, gyártóik, kereskedők eseménye, alapvetően nem a publikumnak szól. A világ összes gyártója, feltalálója, forgalmazója, vásárlója minden évben itt gyűlik össze, Las Vegasban. A kiállítók bemutatják legújabb termékeiket, találmányaikat, oktatásokat szerveznek, rengeteg autóépítő is megjelenik, mint pl. a West Coast Customs. Természetesen ők a leglátványosabb részei a kiállításnak, idén több mint 60.000 ember látogatta a kiállítást.

LLumar az 50. SEMA Show-n

A legtöbb autófólia gyártó mellett, természetesen mi is ott voltunk a SEMA Show-n. Standunkon partnerünk a West Coast Customs által átalakított Audi R8-as fogadta a látogatókat. Mint minden West Coast Customs átalakítás, ez az autó is LLumar autófóliával lett felvértezve. Az R8-ason bárki kipróbálhatta az ablakfóliázás tudományát. A piacon egészen idáig egyedülálló öngyógyuló karosszériavédő fóliánkat a látogatók akár le is tesztelhették. A LLumar öngyógyuló karosszéria fólián ugyanis a nap hője eltünteti a karcolásokat, sérüléseket. Fóliánk öngyógyuló képességét egy drótkefe és egy hétköznapi hajszárító segítségével lehetett tesztelni.

Az idei évben nagy hangsúlyt fektettünk partnereink, a helyi vállalkozások számára készült marketing anyagok bemutatására. Szeretnénk elérni, hogy fóliánkat marketing szempontból, piacvezető státuszához és magas minőségéhez mérten tudják képviselni a helyi vállalkozások is. Dél-Kelet Európában és Magyarországon is már évek óta nyújtunk marketing segítséget kivitelező partnereinknek, a szakmai továbbképzések mellett. Nagyon sok ember még csak nem is hallott az üvegre szerelhető fóliákról, és előnyeikről. Ebből kifolyólag fontos számunkra, hogy az ügyfél, amikor először találkozik termékünkkel, a fóliáink minőségéhez mérten profi, szakmailag felkészült kollégától kaphasson tájékoztatást.

West Coast Customs

„Csakis a legjobbak legjobbjai választják a LLumar-t!”
Ryan Friedlinghaus – WCC alapítója és ügyvezetője

Partnerünk autósműsora anno Magyarországon is látható volt, világszerte ismertek. Partnerkapcsolatunk a West Coast Customs-el immáron 3. éve tart, kizárólag LLumar fóliákat telepítenek az egyedi átalakítású autóikra.

15 éve folyamatosan jelen vannak a SEMA Show-n. Idén egy újdonsággal rukkoltak elő, hiszen megnyitotta kapuit a West Coast Customs Akadémia. Az iskolában az autóépítéssel kapcsolatos szakmákat oktatják a tanulni vágyóknak, legyen szó akár fényezésről, kárpitozásról, vagy éppen autófóliázásról, ablakfóliázásról.

Az 50. SEMA Show rengeteg újdonságot tartogatott

A piac fellendülésével egyre nagyobb az érdeklődés és a kereslet az autóipar és az ahhoz kapcsolódó háttéripar iránt is. Ez a bővülő piac és a növekedő igények kielégítése évről évre nagyobb kihívás, de nem véletlenül kerültünk a piac vezető pozíciójába…

Ismerd meg a LLumar világát, tudj meg mindent az autó- és épületüveg fóliákról! Kövesd folyamatosan frissülő közösségi csatornáinkat, iratkozz fel hírlevelünkre, böngészd weboldalunkat, írd meg kérdésed e-mailben (info@llumar.hu) vagy szimplán csörögj ránk (+36 1 250 1991), szívesen válaszolunk mindenhol, minden kérdésedre!