LLumar autófóliák a NASCAR-ban

Amerikai gyártónk a napokban jelentette be, hogy a NASCAR elitkategóriájában, vagyis a Cup Series-ben versenyző Alex Bowman fő támogatójaként csatlakozunk a 12-szeres bajnok Hendrick Motorsports csapatához.

Alex Bowman a 2018-as szezontól a 88-as rajtszámú Chevrolet Camaro ZL1 pilótája. A mindössze 24 esztendős fiatal tehetség máris bizonyított, hiszen a 60. alkalommal megrendezett szezonnyitó Daytona 500 kvalifikációs versenyét megnyerte.

A Nascar egyedi szponzorációs rendszerének köszönhetően adódott lehetőségünk, hogy az autó teljes külsejét megváltoztathassuk egy-egy verseny erejéig. Az idei szezonban 1, a 2019-es és 20-as szezonban pedig 2-2 verseny alkalmával fog teljes LLumar vértezetben harcba szállni Alex. A 3 éves megállapodás további részét képezik egyéb, kisebb horderejű megjelenések is.

A Hendrick Motorsports csapatában versenyző összes Chevrolet Camaro ZL1-es versenyautóra LLumar autóüveg fólia, és karosszériavédő fólia fog kerülni. A LLumar autófólia csökkenti a vakító fényt verseny közben, míg a karosszériavédő fólia segít megvédeni az egyedi fényezést.