LLumar autóüveg fóliázás és ablaküveg fóliázás árak

A LLumar fóliák ára tudásuktól függően változik. Léteznek például szinte észrevehetetlen, mégis kimagasló hővédelmet nyújtó fóliák, melyek előállítása a nano-kerámiás technológiának köszönhetően jóval költségesebb, mint egy átlagos hővédő fóliáé.

Autóüveg fólia árak

Autóüveg fólia árak

Tapasztalataink szerint autófóliázásnál legtöbben az úgynevezett „B” oszloptól hátrafelé történő fóliázást választják. A jelenleg hatályos magyar jogszabályok ugyanis ebben az esetben nem szabályozzák a sötétítés mértékét, és általánosságban az a jellemző, hogy minél sötétebb egy fólia, annál jobb a hővédelme.

Átlagosan egy „B” oszlop mögötti (tehát a vezető ülés mögötti oldalüvegek, ill. a hátsó szélvédő) fóliázásnál, 30 ezer forint körüli összegre kell számítani. Az árat több tényező is befolyásolja: a gépjármű típusa, az üvegfelületek mérete, a kiválasztott fólia típusa. Ahhoz, hogy pontos árajánlatot kaphassunk, fel kell keresnünk egy hivatalos LLumar kivitelezőt. Kivitelező partnerünk a gépjármű típusának pontos ismeretében és a fólia típusának kiválasztása után már pontos árat tud ajánlani.

Megoldások autófóliával:

Épületüveg fólia árak

Épületüveg fólia árak

Épületfóliázás esetén gyakran helyszíni felmérés szükséges a pontos árajánlat megállapításához, de telefonos egyeztetést követően már elég pontos árral tudnak szolgálni kivitelező partnereink. A pontos ár meghatározásához szükség van az ablakfelületek méretére és a fólia típusára. A kivitelezés bonyolultságra is értelemszerűen árbeli változással járhat, pl. ha állványozás vagy alpin technika szükséges hozzá. A LLumar fóliák számos dologgal kapcsolatban kínálnak megoldást: fény- és hővédelem, dekor és belátásvédelem, UV védelem, betörés védelem biztonsági fóliával. A cél kiválasztása után, partnerünk segít kiválasztani az annak legmegfelelőbb fólia típust.

Hővédelem:

Míg gépjárműveknél tiltják a tükrös fóliákat (balesetveszélyesek, elvakíthatják az embert), épületek ablakai esetén már megengedettek, és kiváló hatásfokú hővédelmet nyújtanak, tökéletesen megfizethető áron.

Léteznek az autókhoz hasonlóan épület üvegekre kifejlesztett sötétítő fóliák is, melyek nem tükröződnek, viszont kiváló hővédelmet nyújtanak, szintén alacsony árkategóriával. Minél jobban sötétít egy fólia, annál jobb a hővédelme.

A bevezetőben is említett átlátszó, vagy világos fóliánk már magasabb árkategóriába tartozik. Ezek a fóliák a felhelyezés után szinte észrevehetetlenek, gyártási technológiájuknak köszönhetően mégis nagy hatásfokú hővédelmet biztosítanak.

Megoldások épületfóliával:

Szakképzett partnereink rendelkezésükre állnak az ország egész területén, keresse őket bizalommal!

LLumar kivitelezők