Nem hiszel a globális felmelegedésben?

A Meteorológiai Világszervezet előzetes becslése igaznak bizonyult. A NASA és a NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration, Nemzeti Éghajlati Adatközpont) hivatalosan is megerősítette, hogy a tavalyi esztendő volt a legmelegebb év bolygónk története során. A Bloomberg egy megdöbbentő animáción mutatja be azt, amiről ugyan tudunk, csak épp nehéz vizualizálnunk. A korábbi évek hőmérsékletét mutató grafikonok lassan beolvadnak a háttérbe, hogy még egyértelműbe legyen a hőmérséklet-emelkedés.

Az egyes grafikonok egyébként 135 év hőmérsékletét mutatják, hónaponként mért adatokkal. Bármelyik vonalra is állunk az egérrel, azonnal láthatjuk az adott év adott hónapjának hőmérsékletét. Összehasonlítható a XX. és a XXI. század átlaghőmérséklete is. Félelmetes a változás.

Ha a „See It Again” gombra kattintunk újra és újra megnézhetjük az animációt, amelyen az is látható, mely években születtek melegrekordok.

A felmelegedés rontja komfortérzetünket autónkban, otthonunkban vagy munkahelyünkön is. Mivel a napenergia elsősorban az üvegszerkezeteken áramlik be, így ezek védelme elengedhetetlen a kellemesebb klíma biztosításához. Hatékony megoldást nyújthat az üvegfelületek LLumar fóliával történő védelme. Mindemellett légkondicionált helység esetén a hűtési igényt is csökkenteni tudjuk, így a berendezések kevesebb energiát használnak, ami környezetünkre is pozitív hatással van. Tegyen Ön is a felmelegedés megállítása ellen és egyben növelje mindennapi komfortját a LLumar fóliák segítségével.