Karosszériavédő fólia

Láthatatlan, időtálló védelem

minőségi motorháztető fóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. A vadonatúj járművek esetében még jobban fáj az első karcolás, amit okozhat kavicsfelverődés vagy egy kisebb ütközés is. A javítás költségeit könnyedén megspórolhatod LLumar öngyógyuló karosszériavédő fólia alkalmazásával. Ismerd meg termékeink előnyeit és találj egy kivitelezőt a közelben!

Miért előnyös a LLumar karosszériavédő fólia?

  1. Megvédi a karosszériát sérülésektől: a LLumar átlátszó PPF fóliák elsődleges célja, hogy megakadályozzák a karosszéria elemek sérülését. Rengetegen motorháztető fóliázás néven ismerik a technológiát, pedig a LLumar karosszériavédő szolgáltatása ennél sokkal több! Nemcsak a motorháztetőt óvják a kavicsfelverődéstől és az utazás során keletkező piszoktól: a lökhárítón át egészen a visszapillantó tükrökig biztonságban tudhatod autódat a LLumar PPF termékeknek köszönhetően.
  2. Öngyógyuló technológia: az öngyógyuló fóliák lényege, hogy a terméken keletkező kisebb karcolások, kavicsnyomok hő hatására maguktól kisimulnak. Ehhez nincs is szükség plusz melegítésre, hiszen a napfény is elegendő a technológia aktiválásához.
  3. Megóv a felesleges javítási költségektől: a motorháztetőn, lökhárítón keletkezett sérüléseket karosszériajavítással ugyan helyre lehet állítani, de ez sajnos extra kiadásokat jelent az autó fenntartásában. A LLumar karosszériavédő termékekkel elkerülheted a plusz költségeket és az autószerelőnél tett látogatások számát is jelentősen csökkentheted. A tartós védelemmel időt és energiát is spórolsz.
  4. Nem kell fényezésre költeni: ha te is szeretnéd megőrizni a karosszéria tükörfényességét, akkor érdemes a LLumar PPF fóliát választanod. A védelem mellett így hosszú évekig dekoratív is lesz a járműved és nem kell rendszeresen fényeztetésre járni.
  5. Könnyebben tisztán tartható az autó: a motorháztető fólia abban is a segítségedre lesz, hogy a bogarakkal, porral, kátránnyal és kosszal szemben megvédje az autódat, egyúttal sokkal egyszerűbbé válik a gépkocsid külső tisztán tartása is.

Miben más a LLumar Platinum PPF fólia?

A hagyományos LLumar karosszéria védő fólia is magas fokú védelmet nyújt, azonban elérhetők extra funkciókkal ellátott LLumar Platinum minőségű karosszéria fólia termékek is kínálatunkban:

  • Fejlett Hydrogard™ víztaszító képesség: a hidrofób polimer felület megakadályozza a szennyeződések beágyazódását a fólia felszínére és ezért sokkal időtállóbbak Platinum jelzésű termékeink.
  • Kiterjesztett garancia: a Platinum PPF fóliák esetében 5 év helyett 10 évnyi jótállást vállalunk karosszériavédelem során, így ha problémák lépnek fel a fóliával, akkor nyugodtan fordulhatsz a hozzád legközelebbi hivatalos kivitelezőhöz!

Karosszériavédő fólia árak

A karosszéria fóliáztatás költségei igen különbözők lehetnek, alapvetően az alábbi preferenciák határozzák meg a végső összeget:

  • A felület mérete: kivitelezőink többsége négyzetméter alapú áron végzi az autófóliázást, legyen szó karosszéria elemekről vagy épp autó ablaküvegről. Ha te teljesfokú védelmet szeretnél járművedre, akkor magasabb fóliaárakra kell számítanod a nagyobb mennyiség miatt.
  • Hagyományos vagy Platinum karosszériavédő fólia: ha a Hydrogard technológiával ellátott Platinum típus mellett döntesz, akkor a prémium minőségű termék további költséget okozhat.

Felkeltettük érdeklődésedet a LLumar karosszéria védő fólia iránt? Vedd fel a kapcsolatot egy közeli hivatalos LLumar kivitelezővel!