Matt fólia ablakra

dekoratív matt fólia irodába

Otthonunk vagy munkahelyünk ablakainak mattá tétele több szempontból is remek választás. Egy matt fólia segítségével privát szférát biztosíthatunk a beltérben lévők számára, miközben stílusos megjelenést kölcsönözhetünk az üvegfelületeknek. A LLumar dekoratív matt ablakfólia típusok tartós megoldást kínálnak a modern és esztétikus térelválasztáshoz: keresd a legközelebbi hivatalos LLumar fóliakivitelezőt!

Matt fólia ablakra: melyek a legnagyobb előnyei?

Hatékony belátásvédelem

A kíváncsi tekintetek nagyon zavarók tudnak lenni, amikor az ember minőségi időt szeretne tölteni otthon a családjával. A matt fólia kiváló megoldást jelent a diszkrét, mégis eredményes belátásvédelemhez, miközben megmarad a nyitott tér kölcsönözte szabad érzés. A matt fólia hasznos segítséget jelenthet a munkahelyen is: a költséghatékonyan szeparálhatjuk el a tárgyalókat az iroda többi részétől, így nem zavarnak minket mások pillantásai egy fontos megbeszélés alatt.

Csökkenti a vakító fényt

Az ablakokon keresztül betűző erős fény roppant kellemetlen tud lenni, akár otthon vagyunk, akár dolgozunk. Egy matt fólia ablakra csökkenti a napsugarak vakítását és egy áttetsző, természetes hatást kelt a helyiségben. Legyen szó a felkelő nap vagy az éjjeli hold fényéről, a termékkel biztosíthatók a megfelelő körülmények pihenéshez és munkavégzéshez egyaránt.

Matt ablakfólia a dekoratív megjelenésért

A matt fóliák amellett, hogy költséghatékony megoldást kínálnak a belátásvédelemre és a vakító napsugarakra, esztétikus megjelenéssel ruházzák fel a teret. Egy homokfúvott vagy tejfehér fólia például tökéletesen illeszkedik a minimalista stílushoz, egy színes dekorfóliával kombinálva pedig egészen egyedi kreációkat alkothatunk.

Matt fólia ablakra: könnyű tisztíthatóság

Egyes munkakörökben – egészségügyben, gyógyszeriparban, vegyiparban stb. – szigorú higiéniai előírásoknak kell megfelelni, ezért az átlagnál többet és erősebb fertőtlenítő szerekkel takarítanak. De gyakran kell takarítani odahaza a kisgyerekes családoknál is, ahol a kicsik mindent összefogdosnak és maszatolnak. Egy matt fólia felületén a hagyományos matt megjelenésű üveggel szemben nem látszanak meg az ujjlenyomatok, a szennyeződések pedig pár mozdulattal lemoshatók. Miután pedig az intenzívebb tisztítószerek nem károsítják és nem is hagynak rajta nyomot, így bátran használhatók akár laborokban, kórházakban is.

belátásvédő matt fólia

LLumar matt fólia: ezekért érdemes minket választani

Matt fólia időtálló minőségben

A LLumar matt fóliák rendkívül tartósak: a telepítést követően akár 10-15 évig is hatékonyan képesek ellátni rendeltetésüket. Az extra karcálló rétegnek köszönhetően pedig a külső hatások sem hagynak nyomot a felületükön. Termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek, amelyek elsőosztályú szerkezeti strapabírással rendelkeznek. Szakértőink rendszeres, szélsőségekre történő tesztelésekkel érik el a lehető legjobb teljesítményt, így egy LLumar ablakfóliára valóban sokáig lehet számítani.

Hatékony UV és hővédelem

Az erős UV sugarak nemcsak az otthoni vagy a munkahelyi berendezési tárgyak és szövetek színét fakítják ki, hanem ártalmasak az ember egészségére is. A LLumar ablakfóliák kevesebb, mint 1%-os UV áteresztéssel rendelkeznek, így hatékony védelmet garantálnak már a telepítést követő első naptól.

A LLumar fóliáknak van egy másik, roppant hasznos tulajdonságuk is: nevezetesen képesek visszaverni a teljes napenergia jelentős hányadát. A használatukkal kellemes hőérzetet biztosíthatunk a családnak vagy kollégáknak, és kevesebbet kell majd használni a légkondicionálót. Ennek eredményeként pedig mérséklődnek klimatizálási költségeink is – más szóval rengeteg pénzt tudunk megtakarítani a hóvégi energiaszámlán.

Párosítható matt fóliák a sajátos dizájnért

Amennyiben szeretne valami különlegeset alkotni otthona vagy munkahelye üvegfelületeire, a LLumar fóliák jelentik Önnek a tökéletes választást! Egyes ablakfólia fajták egymásra helyezhetők, így igazán sajátos stílust alakíthatunk ki a szobában. De variálhatjuk akár a matt, a mintás és a dekorfóliákat is, vagy egyedi fólia elhelyezésekkel tágíthatjuk, szűkíthetjük a teret.

Törésbiztos matt fólia

Balesetek mindenhol előfordulhatnak – a legfontosabb ilyenkor minden esetben a megelőzés. A LLumar matt fólia kiváló szerkezeti tulajdonságainak és erős tapadásának köszönhetően egyben tartja az üveget egy esetleges incidens folytán. Így az üvegszilánkok nem szóródnak szét a helyiségben, és nem okoznak további sérüléseket az ottvélőknek.

Könnyen felszerelhető és eltávolítható

A silányabb ablakfóliák pár hónapon belül elvesztik eredeti tapadásukat, elkezdenek felválni, ami után csak idő kérdése, mikor kell újat telepíteni az üvegfelületre. A LLumar fóliákhoz használt speciális ragasztó lehetővé teszi, hogy a termék könnyen telepíthető legyen a kívánt ablakra, és megfelelően ragadjon a felületen. Termékeink ráadásul egyszerűen el is távolíthatók az üveg károsodása nélkül, így ideális a felületek dizájnjának igény szerinti megváltoztatására is.

LLumar matt fólia telepítés: bízza profikra a munkát!

Bár a LLumar öntapadós matt fóliák könnyen telepíthetők és áthelyezhetők a kívánt helyre, a megfelelő szaktudás nélkül semmiképp nem álljunk neki magunk felragasztani őket az ablak és ajtóüvegekre! Előfordulhat például, hogy a kinézett fólia nem alkalmas az adott felületre, így eleve kudarcra van ítélve a művelet: a végeredmény elégtelen lesz, valamint károsodhat a fólia is. Nem is beszélve arról, rengeteg időt és pénzt bukunk a művelettel.

A LLumar tapasztalt fóliázó csapata sokéves tapasztalata garancia a minőségi munkavégzésre. Csapatunk rendelkezik a szükséges ismeretekkel és eszközökkel, így gyorsan és hatékonyan telepíti választott matt ablakfóliáját: keresse az Önhöz legközelebbi LLumar kivitelezőt!