Védje meg az utasokat és a járművet is!

Tegye az utazást komfortosabbá, az üvegfelületeket biztonságosabbá, és védje meg járművét a vandáloktól is!

LLumar fóliák a BKV metróin

A hővédő fóliák kellemesebb utazást biztosítanak, mert kizárják az égető napsugarakat. A LLumar fóliák csökkentik a belső hőmérsékletet, így a légkondicionáláshoz is kevesebb energia szükséges.

A LLumar biztonsági fóliák használata a személyszállítási eszközökön minden utasnak biztonságot jelent. Egy baleset esetén nem lesznek sérüléseket okozó, repülő üvegszilánkok. A tűzoltók is könnyen és egy darabban tudják eltávolítani az ablakokat, ahelyett, hogy azt össze kellene törniük, mert sérült utasok is lehetnek az ablak közelében, így további sérüléseket okozhatnak a bejutással.

A világ számos városában növekvő problémát jelentenek a személyszállító járműveken az üvegeket és egyéb felületeket festékekkel, savval vagy karcolásokkal rongáló vandálok. A LLumar anti-graffiti termékek megfizethető megoldást jelentenek a károk kivédésére. Ezen fóliák láthatatlan védelmet nyújtanak az üveg és egyéb felületeknek, valamint könnyen eltávolíthatók, kiküszöbölve a drága üvegcserét. Egyetlen üvegcsere akár tízszer, hússzor drágább lehet, mint a fólia cseréje.

Tömegközlekedési és személyszállítási járművek fóliázása esetén kiemelt és szerződött fóliázó partnerünk a Metal 99 Kft. (www.metal99.hu)

Tudjon meg többet a fóliák teljesítményéről: Teljesítmény adatok

A fólia előnyei
Hővédelem és energia megtakarítás
UV védelem
Utasbiztonság
A jármű védelme
Multifunkcionális védelem
Bővebben
A LLumar termékeit választotta többek között a londoni, berlini, hannoveri és frankfurti tömegközlekedési vállalat, a DB (német), DSB (dán) és Trenitalia (olasz) vasúttársaság, valamint LLumar fólia található a világhírű Orient expressz szerelvényein is.

Multifunkcionális védelem