Üvegajtó fólia

minőségi üvegajtó fólia telepítés

Az üvegajtó fólia kiválóan alkalmas díszítésre és árnyékolásra, akár otthoni, akár munkahelyi használatról van szó. A segítségükkel úgy lehet gyorsan és dekoratívan csökkenteni a fénymennyiséget és a belátást a szobába, hogy közben nem romlik a térben a fényérzet. A LLumar üvegajtó fólia emellett hatékonyan véd az UV sugarak ellen, és mérsékli a beáramló hőt is: ismerd meg minőségi termékeinket!

Milyen előnyei vannak a LLumar üvegajtó fóliának?

Gyorsan telepíthető

A LLumar üvegajtó fóliákat kivitelezőink rutinosan és rövid időn belül felhelyezik az általad kívánt üvegfelületre. Munkatársaink rendelkeznek a fóliák telepítéséhez szükséges elméleti és gyakorlati képzést igazoló oklevéllel, így nyugodtan ránk bízhatod ajtód üvegének fóliázását. Ráadásul üvegajtó fólia típusainkat speciális ragasztóval láttuk el, így még könnyebben telepíthető a kívánt felületre, és idővel sem fognak leválni róla.

Kimagasló hővédelem és energiatakarékosság

Amikor a nyári kánikula felfűti otthonunk vagy munkahelyünk helyiségeit, egyszerűen képtelenség lepihenni vagy dolgozni. A LLumar üvegfólia típusok segítségével felvehetjük a harcot a betűző nap erejével, és komfortos légkört biztosíthatunk az ajtó túloldalán.

A kimagasló hővédelem másik hasznos velejárója a lecsökkent rezsiszámla. A nagy melegben ugyanis gyakran használjuk a klímát – az üvegajtókra telepített fóliák azonban hatékonyan tartják bent a kellemes hőmérsékletet a szobában. Ennek köszönhetően nem kell folyton járatni a klímát, így több energiát takaríthatunk meg.

Távol tartja a káros ultraibolya sugarakat

Ha sokat ki vagyunk téve az UV sugárzásnak megfelelő védelem nélkül komoly egészségügyi károkat szenvedhetünk, pl. égés, bőröregedés vagy akár bőrrák.  A LLumar üvegajtó fólia mind az UVA, mind az UVB sugarakat hatásosan megszűrik, miközben nem kell lemondanunk a dizájnról sem. Nem mellesleg az UV sugarak kizárásával a helyiségben lévő bútorokat és kárpitokat sem kell féltenünk a kifakulástól.

Vonzó megjelenést biztosít az üvegnek

Fóliáink dekoratív megjelenést biztosítanak az üvegfelületeknek, legyen szó a hálószoba bejáratáról, teraszajtóról, irodaajtóról, kirakatajtóról vagy akár a zuhanykabin ajtajáról. A LLumar üvegajtó fóliák nem zárják be a teret, hanem hagyják lélegezni, így könnyed és stílusos hangulat lebegi be az egész szobát. A nagy üvegajtókat sokszor térelválasztóként is szokták használni – azonban egy matt üvegajtó fóliával például igencsak megnövelhető a hatékonyságuk.

Belátásvédelem elegendő világosság mellett

A LLumar homokfúvott vagy tejüveg fóliatípusok különleges kialakításuknak köszönhetően úgy engedik át a fényt az ajtón, hogy közben homályos belátást biztosítanak. Így hatékonyan kiszűrhetjük mind a vakító fényt, mind pedig a nemkívánatos tekinteteket.

Fokozott biztonság

Az üvegajtó fólia nemcsak esztétikus kinézettel ruházza fel a helyiséget, hanem extra védelemmel látja el az üvegfelületet. Egy esetleges baleset esetén ugyanis a LLumar fóliák nem engedik szanaszét repülni a szilánkokat, hanem egyben tartják az üveget. Ugyanezen tulajdonságából kifolyólag a betörők dolgát is megnehezíti, miután sokkal nehezebben lehet keresztüljutni a fóliával ellátott üvegajtón.

LLumar üvegajtó fólia ár: mennyibe kerül?

Hogy mennyibe kerül egy LLumar üvegajtó fóliázás, arra előzetesen sajnos nem lehet pontos összeget mondani. Miután minden megrendelés változó, így szakembereink egy ajánlatkérést és egy állapotfelmérést követően tudnak konkrét választ adni. A LLumar üvegajtó fóliázás árát főként az alábbi tényezők befolyásolják:

A telepíteni kívánt üvegajtó fólia fajtája: egy LLumar üvegajtó fólia számos változatban kapható, és mindegyik más-más tulajdonságokkal valamint teljesítménnyel rendelkezik. Ezeket figyelembe véve az egyes fóliafajták különböző árfekvésben érhetők el kínálatunkban. Értelemszerűen a jobb mutatókkal bíró üvegajtó fóliák ára magasabb, mint az egyszerűbb fóliatípusoké.

Az ajtó üvegfelületének nagysága: A LLumar kivitelezők a pontos üvegajtó fóliázás összegét négyzetméter alapon számolják ki. Ennek alapján egy kisebb üvegfelülettel ellátott ajtóra kevesebb anyag szükséges, mint egy komplett üvegajtóra. Utóbbi esetében értelemszerűen nagyobb fóliamennyiséget kell telepíteni, ami időben is tovább tart a felhelyezést végző kollégáknak.

Felkeltettük érdeklődésed termékünk iránt? Akkor bátran vedd fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos LLumar kivitelezővel!