Üvegfóliázás kereskedelmi épületeken

LLumar épületfólia: energiahatékony és komfortos épületek

Placeholder
Üvegfólia nélkül
Üvegfóliával 
 

Mint a világ egyik vezető fóliamárkája, a LLumar számos, világszinten is közismert épület, mint a Buckingham palota, a Vatikán vagy éppen a Chrysler-központ üvegfelületeit látta már el prémium minőségű épületüveg fólia termékekkel.

A LLumar üvegfóliázás segítségével az épületek teljesítménye, biztonsága és megjelenése is új szintre emelhető. Ismerd meg te is népszerű épületablakokra tervezett termékeink előnyeit!

A LLumar üvegfóliázás előnyei

Energiamegtakarítás

Az épületüveg fólia képes kizárni az UV-sugarak 99 százalékát valamint az infravörös sugarak nagy részét, amelyek a belső terek felmelegedéséért is felelnek. Nyáron így sokkal kevesebbszer kell bekapcsolni a klímaberendezést, és a fóliáknak köszönhetően a belső hőmérsékletet is könnyebb megtartani.

Komfort és termelékenység növelése

Elsősorban utcafrontra néző irodaházak esetében előnyös, ha kintről nem lehet belátni az iroda belsejébe. A LLumar tükrös épületüveg fóliák távol tartják a kíváncsi tekinteteket, miközben a dolgozók zavartalanul folytathatják a munkát napközben. Természetesen, a belátásgátló fóliák a kilátást egyáltalán nem zavarják, így kényelmes megoldást nyújtanak, legyen szó kórházakról, vagy a már említett irodaközpontokról.

UV-védelem üvegfóliázás során

Az UV-sugarak, amellett, hogy felforrósítják az üvegfelületeket, kifakíthatják a bútorokat, függönyöket, valamint a magas hatósugarú UV-A sugarak a melanóma kialakulásáért is felelősek. A LLumar ablakfóliázás során használt termékek között megtalálhatók olyan típusok is, amelyek hatékonyak az UV-sugárzás ellen.

Épületfóliázás mint üvegtörés elleni védelem

A nagy üvegfelületek és a belső üvegből készült térelválasztók rengeteg fényt juttatnak az épületek belsejébe, ugyanakkor nem veszélytelenek. A baleseteket viszont meg lehet előzni betörésgátló biztonsági fóliákkal, amelyek még erős ütődés hatására is egyben tartják az ablakokat, ajtókat.

Design és megjelenés

A detektív tükörfóliák mellett a belső üvegfelületeken használható dekorációs fóliák is alkalmasak arra, hogy térelválasztóként vagy lakberendezési elemként funkcionáljanak. A homokfúvott és tejüveg fóliák még a zuhanykabin ajtaján is használhatók, de léteznek színezett fóliák is. Részletesen dekorfóliák aloldalunkon olvashatsz többet a LLumar dekorációs üvegfóliákról.

Antigraffiti védelem

Az épületüveg fólia fizikai védelmet is ellát, amikor az ablakra kerül. Az üvegfelületet az extra borításnak köszönhetően nem lehet megkarcolni és megrongálni sem graffitivel.

Épületfólia árak a LLumar-nál

A LLumar fóliák pontos és precíz telepítéséről hivatalos kivitelezőink gondoskodnak. Partnerhálózatunk tagjai a prémium munkavégzés érdekében kizárólag személyes felmérés után tudnak árajánlatot adni.

Felkeltettük érdeklődésed az épületfóliázás iránt? Netán további kérdéseid lennének termékeinket illetően? Kérdezz bátran hivatalos LLumar kivitelezőinktől!


Az üvegfóliák előnyei
Energiamegtakarítás
Komfort és termelékenység növelése
UV védelem
Üvegtörés védelem
Design és megjelenés
Graffiti védelem
Takarítson meg energiát
Bővebben
Komfortos munkakörnyezet üvegfóliával

Hatékony és produktív munkakörnyezetet hővisszaverő fóliával!

Növelje a komfortot és a termelékenységet a LLumar fóliák segítségével

További információ
UV sugárzás védelem kereskedelmi épületekben

Védekezzen az UV-sugárzás ellen! | Kirakatvédelem

Az üvegfelületeken beáramló UV-sugarak roncsolják a bőrt és károsítják a berendezési tárgyakat. A LLumar fóliák akár több mint 99% UV-visszaverést biztosítanak.

További információ
Betörésvédő fólia

Tegye biztonságossá üvegfelületeit!

A LLumar biztonsági fóliák egyben tartják az üveget baleset, erőszakos támadás vagy robbanás esetén.

További információ
belátásgátló LLumar tükörfólia

Belátásgátló tükörfólia | LLumar Magyarország

Belátásgátló tükörfólia: miért éri meg beruházni rá? Olvasd el cikkünket, és tudd meg, hogy melyek a detektív tükör fólia legfontosabb előnyei!

További információ
Anti-Graffiti védelem

Anti-graffiti védelem | Graffiti elleni védelem üvegfóliával

A LLumar védelmet nyújt a rongálások ellen, így időt és pénzt takaríthat meg.

További információ
Takarítson meg energiát fóiázással

Takarítson meg energiát! | Energiahatékonyság-növelés

A LLumar energiamegtakarítást elősegítő fóliákkal akár 15%-kal is csökkenthetők az éves energiaköltségek.

További információ