LLumar

Védekezzen a graffiti ellen!

Csökkentse a graffiti-eltávolítás költségeit!

A világ számos országában növekvő problémát jelentenek a nyilvános helyeken, az üvegeket és egyéb felületeket festékekkel, savval vagy karcolásokkal összefirkáló vandálok.

A LLumar anti-graffiti termékek megfizethető megoldást jelentenek a károk kivédésére. Ezek a fóliák láthatatlan védelmet nyújtanak az üveg- és egyéb felületeknek, könnyen eltávolíthatók, ezzel kiküszöbölik a drága üvegcserét. Egyetlen üvegcsere akár tíz-hússzor drágább lehet, mint a fólia cseréje.

A fóliával akár üveget, tükröt vagy acélszerkezetet vonunk be – buszokon, bevásárlóközpontokban, metrón –, a fólia felszerelése és cseréje gyors és egyszerű, a problémás üvegcserével szemben. Az összefirkált vagy karcolt fólia egyszerűen eltávolítható az üveg károsítása nélkül és új szerelhető a helyére. Festés vagy firkálás esetén a fólia különleges bevonatán nem marad meg a felirat, a festék vagy tinta maradványai is könnyen letörölhetők. Egyszerűen cserélje le vagy tisztítsa meg az összefirkált fóliát. A graffiti gyors eltávolításával a rongálok kedvét szeghetjük, mivel így nem marad látható az „alkotásuk”.

Energiamegtakarítás, a komfortérzet növelése, a graffiti elleni védelem, a munkakörülmények javítása, a dekoráció és az épület megjelenésének megváltoztatása, valamint üvegtörések megelőzése esetén is a LLumar nyújt hatékony segítséget.

Az üvegfólia további előnyei

Workpoint Entertainment

Workpoint Entertainment Tükrös hővédő fólia A Workpoint Entertainment a legnagyobb thaiföldi médiavállalat, stúdiójuk 70.000 nm-es területen tornyosul. A helyi LLumar fóliás kivitelezőknek, és a LLumar

Tovább »