A vakító fény és a hőmérséklet csökkentése a jobb munkakörnyezetért.

Növelje a komfortot és a termelékenységet a LLumar hővisszaverő fólia segítségével!

Hatékony és produktív munkakörnyezet hővisszaverő fóliával

Az üvegfelületek fóliázása költséghatékony megoldás lehet az épület bérlőinek és dolgozóinak komfortnövelésére. Felmérések szerint az irodai munkavállalók 80%-ának koncentrációval kapcsolatos panaszai vannak, ha a hőmérséklet a megszokottnál magasabb. Közel kétharmaduk szerint pedig a szokásos feladatok elvégzése átlagosan 25%-kal több időt vesz igénybe.

A LLumar hővisszaverő fóliával ellátott üvegfelületek az épület hőmérsékletének csökkentése mellett a vakító fény mennyiségét is mérséklik, így kevésbé van szükség rolókra vagy egyéb árnyékolókra. Ennek következtében a mesterséges világítás ideje is csökken – így kevesebb lesz a költség –, valamint az épületben tartózkodók számára kilátást biztosít, mert nem zárja le a teret.

Az energiatakarékossági lehetőségek költségeit összehasonlítva, figyelemreméltó adat, hogy általában a fóliázás költsége egy teljes ablakcsere vagy a klíma és szellőztetési rendszer feljavításának csupán töredéke.

Egy épület fóliával történő fejlesztése a környezetvédelemre érzékeny, potenciális prémiumbérlők meggyőzésében is segítség lehet, hiszen a fóliázás a tulajdonosok környezettudatosságának bizonyítéka.

Energiamegtakarítás, a komfortérzet növelése, a graffiti elleni védelem, a munkakörülmények javítása, a dekoráció és az épület megjelenésének megváltoztatása, az üvegtörések megelőzése esetén is hatékony segítséget nyújt a LLumar.

Az üvegfóliával elérhető további előnyök

LLumar garanciás feltételek

Garancia és Kivitelezés

A LLumar épületfóliák felszerelése hivatalos és vizsgázott partnerek által történik, a termékek gyári garanciával rendelkeznek.

További információ
Esettanulmányok és referenciák
Map Pin

Kivitelezők az Ön közelében

A hivatalos LLumar fóliázók tapasztalt csapata garancia a minőségre.

További információ