LLumar

Belátásgátló tükörfólia

Egyedi stílus és magas védelem a LLumar belátásgátló tükörfóliáival!

Az irodaházak és a munkahelyek többségénél ma már egyre nagyobb az igény a személyes terek kialakítására. Az üvegpartíciók amellett, hogy teljesítik ezt az elvárást, dizájnos és modern hatást keltenek a helyiségekben. Áttetszőségük viszont zavaró is lehet, ezért javasolt eltakarni az üvegfelületeket a kíváncsiskodó szemek elől. Erre a legjobb megoldás a belátásgátló tükörfólia használata, amelynek rengeteg előnye van: ismerd meg ezeket!

LLumar belátásgátló tükörfólia: miért érdemes beruházni rá?

Tükrös ablakfólia: egyedi stílus és dizájn

A belátásgátló tükörfólia egyedi kialakításának köszönhetően ízlésünk szerint teremthetünk sajátos hangulatot az épületben – elsősorban az irodában, ahol nagy népszerűségnek örvendenek a belátást megakadályozó megoldások. A LLumar esetében több mint 50 fajta dekorfólia közül lehet válogatni: ezek között RN07 jelzésű tükörfólia is megtalálható a kínálatban. Fontos kiemelni, hogy a különleges dizájn nem zárja le a teret, így az épületben tartózkodók számára továbbra is biztosított a megfelelő kilátás.

Magas szintű hővédelem

Egy ablakokkal teli helyiség vagy egy üvegfallal ellátott tér nagyon hamar fel tud melegedni, mivel a normál üveg könnyen átereszti a nap sugarait. Rolók és árnyékolók helyett javasolt a belátásgátló tükörfólia alkalmazása, amely hővisszaverő tulajdonságának köszönhetően csökkenti az épület hőmérsékletét, és mérsékli a vakító fény mennyiségét. Egy fülledt irodában nehezebben lehet koncentrálni, ilyenkor a feladatok elvégzése is több időt vesz igénybe. A tükörfólia segítségével viszont kellemes hőmérsékletet lehet teremteni, ennek köszönhetően pedig a munka is sokkal hatékonyabbá válik.

UV-védelem

A hagyományos üvegfelületekkel szemben a detektív tükör fólia hatásosan véd az UV-sugarak ellen. A hosszan tartó sugárzás növelheti a bőrrák kialakulásának kockázatát, emellett kifakíthatja a berendezési tárgyakat, bútorokat, függönyöket, akár a padlókat is. A bolti kirakatú termékek hasonló veszélynek vannak kitéve. Ezek megelőzése érdekében használj LLumar tükörfóliát, amely biztonságos védelmet nyújt a káros sugarak ellen.

Energiahatékonyság tükrös ablakfólia telepítésével

Nyáron egy épület sok hőt képes felvenni az ablakon beáramló fénynek és az erős napsugaraknak köszönhetően. Ilyenkor a légkondicionáló hatásos hűtési eszköznek tűnik, viszont a fenntartása elég költséges. A belátásgátló tükörfólia segítségével csökkenthető a beltéri hőmérséklet, ezáltal pedig a kiadások is. Hivatalos energia-auditok bizonyítják, hogy azok, akik a LLumar reflektív fólia mellett döntenek, akár 15%-kal is csökkenthetik az épület energiahasználatát. Ha tudni szeretnéd, hogy beruházásod mikor térül meg, vedd igénybe a LLumar energiaanalizáló szolgáltatását, így kiderítheted, hogy az ingatlanod esetében mekkora lehet a megtakarított energia mennyisége.

Időtálló megjelenés, egyszerű cserélhetőség

A belátásgátló fólia tartós és megbízható védelmet biztosít, így bátran használható hosszabb távon, de akár ideiglenes megoldásként is alkalmazható. Amennyiben az utóbbira esik a választásod, akkor is jól döntesz, ugyanis a LLumar üvegfólia cseréje jóval egyszerűbb, mint egy homokfúvott üvegé.

Arculati elem

A detektív tükör fólia hosszan tartó arculati elemként is használható. Tökéletesen alkalmas logók és designelemek kialakítására, amelyek mutatós kinézetet adnak az épületnek, és megkülönböztetik azt a többi létesítménytől.

Kiváló referenciák

A LLumar a világ egyik vezető fóliamárkája, amely számos, világszinten is közismert épület fóliázását végezte az elmúlt évtizedek alatt: referenciamunkáink között megtalálható a Buckingham palota, a Vatikán és a Chrysler-központ. Emellett megrendelőink elégedettsége is bizonyítja, hogy szakmailag mindig igyekszünk a legjobbat nyújtani.

Detektív tükör fólia ár: mennyibe kerül a telepítés?

A telepítés árának meghatározása minden esetben helyszíni felmérés alapján történik. Amennyiben ismered az ablakok méretét, az alapján kiszámítható egy hozzávetőleges ár, mivel kollégáink négyzetméter áron kalkulálják a fóliák költségeit. Személyre szabott árajánlatot viszont csak a LLumar kivitelezők tudnak adni.

Tükrös fólia a LLumartól

A LLumar épületüveg fóliák gyártója az Eastman Chemical Company, amely közel 100 éve tevékenykedik a piacon. A LLumar tükrös fóliák kiváló minőségéért és garanciájáért is az ECC felel. A cég tervezőkkel és vásárlókkal is együtt dolgozik annak érdekében, hogy a LLumar termékek növeljék az ablaküvegek teljesítményét – legyen szó belátásvédelemről vagy az UV sugárzás visszaveréséről.

A tükrös fólia tartósságáról és hatékonyságáról hivatalos kivitelezőink gondoskodnak. Munkájuknak köszönhetően 100 százalékos belátásvédelem érhető el irodaházak, közületek és lakóépületek esetében is.

További kérdéseid merültek fel a belátásgátló fóliáinkkal kapcsolatosan? Keresd a LLumar kivitelezőket az ország bármely területén!

Gondolja újra a dekorációt. A LLumar dekorációs fóliák segítségével egyénire szabhatja a munkakörnyezetet. Legyen az akár diszkrét vagy kihívó, csak az Ön képzelete szabhat határt. Próbálja ki az interaktív dekor fólia konfigurátor!

Az üvegfólia további előnyei

Workpoint Entertainment

Workpoint Entertainment Tükrös hővédő fólia A Workpoint Entertainment a legnagyobb thaiföldi médiavállalat, stúdiójuk 70.000 nm-es területen tornyosul. A helyi LLumar fóliás kivitelezőknek, és a LLumar

Tovább »