Dekoráció és diszkréció

Stílus és védelem LLumar dekorfóliával

Az „egyirányú”, tükrös, detektív üvegfóliák vagy a homokfúvott hatást keltő termékek segítségével lehetőség nyílik arra, hogy nagy felületeket eltakarjunk a kíváncsiskodó szemek elől. Munkahelyeken és irodákban egyre gyakoribb az üvegpartíciók használata, ezért a diszkréció és személyes tér iránti igény is egyre nő. Ez az igény a LLumar fóliák nagy választékának köszönhetően könnyen teljesíthető.

Tartós, ugyanakkor könnyen eltávolítható. Lehet hosszan tartó arculati elem de, akár ideiglenes megoldás is. A több mint 50 fajta dekorfóliát úgy alkották meg, hogy új ötleteket ihlessen, a képzelet meginduljon, attól függően, hogy egyéni hangulatot szeretnénk teremteni vagy egy probléma megoldásán kell dolgoznunk.

A LLumar matt üvegfólia rendelkezik a homokfúvott üveg minden pozitív tulajdonságával, azzal a különbséggel, hogy cseréje jóval egyszerűbb. A dekorfóliák egyszerűen használhatók logók és designelemek kialakítására is.

Tekintse meg a dekor fólia katalógusunk

Gondolja újra a dekorációt. A LLumar dekorációs fóliák segítségével egyénire szabhatja a munkakörnyezetet. Legyen az akár diszkrét vagy kihívó, csak az Ön képzelete szabhat határt. Próbálja ki az interaktív dekor fólia konfigurátor!

Az üvegfólia további előnyei