UV-védelem kereskedelmi épületek esetén

Védje meg az épületben tartózkodókat, a kirakati termékeit vagy a berendezési tárgyait az UVA-sugaraktól!

Irodaház UV védelme LLumar épületfóliával

A hagyományos üvegfelületek nem szűrik ki megfelelő mértékben az UV-sugarakat, így a sugárzás jelentős károkat vagy megbetegedést okozhat, mint például a bőrrák. Az UV-sugaraik az egyik fő okozói a berendezési tárgyak, a bútorok, a függönyök, a padlók, a festmények stb. fakulásának. A boltok kirakataiban található termékeket különösen veszélyeztetik a káros UV-sugarak.

A hagyományos üvegek semmilyen vagy csak nagyon alacsony UV-védelmet biztosítanak, a fóliák azonban az UV-sugárzás szűrésére alkalmazott egyéb módszerek költségeinek a töredékéért hatásos megoldást jelentenek.

Az alternatív megoldásokkal szemben, úgymint árnyékolók vagy függönyök, az UV-védő fóliák nem sötétítik le a teret és nem zárják el a kilátást.

A LLumar fóliák több árnyalatban és tükröződési szinttel elérhetők, így minden épületre a legmegfelelőbb megoldás választható a természetes fény biztosítására és a káros UV-sugarak kiszűrésére. Számos építész a fóliát mint a természetes fényt biztosító eszközt használja, mivel így csökkenthető az egyéb, sötét árnyékolók használatának szükségessége.

A LLumar fóliák a káros UVA-sugarak akár több mint 99%-át visszaverik, ezzel csökkentik a fakulás folyamatát és az UV-sugár okozta szem- és bőrbetegségek kialakulásának valószínűségét.Magyarországon a Szegedi Tudományegyetem végzett méréseket a LLumar UV-fóliák hatásos védelmének igazolására. További információ az UV-védőfóliákról a www.uvfolia.hu oldalon érhető el.

British Skin Foundation Logó
Skin Cancer Foundsation Logó

Energiamegtakarítás, a komfortérzet növelése, a graffiti elleni védelem, a munkakörülmények javítása, a dekoráció és az épület megjelenésének megváltoztatása, valamint üvegtörések megelőzése esetén is a LLumar nyújt hatékony segítséget.

Az üvegfóliával elérhető további előnyök

LLumar garanciás feltételek

Garancia és Kivitelezés

A LLumar épületfóliák felszerelése hivatalos és vizsgázott partnerek által történik, a termékek gyári garanciával rendelkeznek.

További információ
Esettanulmányok és referenciák
Map Pin

Kivitelezők az Ön közelében

A hivatalos LLumar fóliázók tapasztalt csapata garancia a minőségre.

További információ